diumenge, 12 de desembre de 2010

carta als reisBenvolguts reis mags:

Aquest any m'he portat prou bé, dins de la normalitat, no he comés faltes greus, he intentat portar-me bé en la familia, els amics i els companys, he anat al treball regularment, fins que deixaren de necessitar-me, vaig a classe cada dia, faig els deures, i atenc al professor@ quan diu alguna cosa interesant.

ja sé que fa molts anys que no vos he escrit, en casa sempre hem sigut més del grosset de vestit roig, coses de costums, que anem a fer. Ja sabeu que jo continue tenint la mateixa alegria i il.lusió per obrir els regals de nadal com quan era menuda, en això no he crescut gaire.

Bé, només voldria demanar-vos dues coses.... malgrat que se me n'ocorren un muntó d'objectes que en "pirraria" per tindre ( una rèflex, un vestit, un perfum, llibres d'art, un viatge, unes sabates, ipod, un mac, entrades de concerts, cedés de música, vinils...), una d'elles és que no se m'acabe la alegria, i l'altra que el senyor grosset de vestit roig no s'oblide de mi i em porte algun regalet.

atentament. noséqui

4 comentaris:

Pilar ha dit...

Espero que no se t'acabi mai l'alegria...La millor reina maga que tu pot concedur això, ets tu...Pel que fa al grassonet tret d'un antic anunci de la Coca Cola, no sé, no sé...

juanjo ha dit...

Como has sido buena,seguro que te lo traen todo
Besos

sueños de agua ha dit...

Una carta entrañable...tu alegría, tu sonrisa franca y clara es algo que los reyes tienen que conservarte cada año..aunque vengan vientos frios.
besets

Carmen ha dit...

Recorda-te'n de deixar-li als camells un platet amb herba. S'ho mereixen. Mua!