dimarts, 14 de juny del 2011

bici-indignada


Fa un temps ja li vaig dedicar una carta "benvolguda cantaora". Ja em passa això, cada vegada que agafe la bici per a circular (o "bicicletjar"..hehe) per la ciutat m'indigne molt.
Què té en contra de la bici, senyora cantaora? ja sé que ha posat valenbisi, però i els carrils? i els accessos al riu que no pareix que vages per la ciutat sinó per la muntanya? què no té diners? o és que només condiciona el riu a partir de la ciutat del les arts?  jo sé d'algun company seu que li podria ajudar, té pantalons i jaquetes nous i cars, si els posara a subhasta entre els seus votants...? en fi... sobren les preguntes, falten respostes i actes.

Segurament el carril bici i l'acondicionament de algunes calçades no és el que més li fa falta a aquesta ciutat, hi ha tant que arreglar! però sí és una de les seves mancances.

Així que "benvolguda" cantaora, com que, no puc fer més que no votar-li per a que s'esfume  del nostre govern, almenys tindré el dret de protestar i comportar-me com una rebeca i cridar ben fort que estic                                                                         

INDIGNADA!!!!!!!!!!!!