dilluns, 26 d’abril de 2010

Viatjar Somniant o Somniar Viatjant?


Situada estratègicament al centre del mar Mediterrani occidental, Sardenya ha estat sempre un port obligatori per a tots els navegants que anaven d'un costat i de l'altre del Mediterrani cercant matèries primeres i noves rutes comercials.

No tinc ninguna intenció de fer rutes comercials ni de cercar matèries primeres....de moment, i sé que és prompte per pensar en les vacances de l'estiu...però se m'ha passat pel cap, tal vegada per un vol barat de la xarxa...?, de viatjar aquest estiu a Sardenya. Malgrat que tenia fixats destinacions diferents per al pròxim viatge com Istambul, les illes Gregues, Berlín...


Aleshores m'he posat a buscar informació sobre aquesta illa... i m'he sorprès, perquè llegint webs de viatges, blocs, comentaris....he descobert una illa que no coneixia, que té una gastronomia encomiable, uns paisatges meravellosos....m'he imaginat amb un cotxe de lloguer creuant l'illa de cap a cap, amb un equipatge mínim, l'estiu, la calor, el sol, les platges verges, bon menjar i... m'ha semblant tant desitjable, que m'han agafat unes ganes boges de fer-me la motxilla i volar fins allí. Tal vegada tot quede en un somni de viatge o qui sap... en un viatge de somni.


4 comentaris:

Carmen ha dit...

hola, bonica!

Per fi ho has fet!

Un pla i un futur deliciós. Just ahir vaig vore una llibreta que pensava regalar-te pel teu passat aniversari. Anota ahí les sensacions que et surten del viatge.

besets.

Pd: la teua agenda d'Alícia m'ha donat moooolta sort.

noséqui ha dit...

Gràcies!
espere anotar-hi moltes coses.....muaks

Unknown ha dit...

com sempre, i sense ànim d'ofendre he de rectificar-te."posat" és amb una "s" si no sonaria sorda.
En principi no és un error molt greu, no té trascendència, o si?

noséqui ha dit...

Tots el errors ortogràfics tenen transcèndencia. Cal escriure bé.Agraïda Salva.