dilluns, 17 de maig del 2010

sense veu



De nit, obscuritat, només els focus que il·luminen l'escenari, el del saxo, el baix, el guitarra, el bateria, el cantant...(umm)... la música en directe.

Allà baix, la gent apretada cantant, la cançó que més t'agrada, la que menys, aquella que et recorda algú, aquella que no et recorda res...,  amb les cerveses en les mans, uns botant, altres ballant amb els braços enlaire... el flaire característic que ensumes d'aquell que està dues fileres més avant que tu i et fa sentir tan bé.
Els amics, les rialles... els concerts i jo sense veu un altre cop.  

rock and roll (punxa'm)

6 comentaris:

juanjo ha dit...

Los conciertos de rock.....que experiencias mas inolvidables.Ahora hace tiempo que no voy a ninguno pero recuerdo algunos muy buenos:concretamente con especial cariño uno de The Ramones(Brutal) y otro de Dire Straits (mas brutal aun)....ahorita mismo no se a quien iria a ver de concierto....a si ya se....a los fabulosos cadillacs
Besos

noséqui ha dit...

los fabulosos cadillacs? no els coneix massa, a soles la cançó de matador (ja els investigaré a vore que tal). Per cert tocaren el 1 de maig en villarobledo....
un beset juanjo.

antonio ha dit...

Que recuerdos de reciente juventud me traes.

Yo iría a ver a Runrig, es de los grupos de rock que más me gustan.

http://www.youtube.com/watch?v=pzQ1pNfbe3Q.

Saludos afectuosos!

noséqui ha dit...

hola Antonio Runrig no el coneixia, he escoltat el teu link, i estan prou bé.gràcies.
t'agradaria anar? doncs, mira't on fan el pròxim concert i a volar!!!
un beset

m'agrada ha dit...

Jo aniria a veure als Rolling Stones, ploraria com una adolescent histèrica que veu passar davant seu l'ídol o prìncep blau somniat.
En fi, que cadascú te les seues rareses.
Un beset bonica

noséqui ha dit...

rareses en tenim tots.... però si vas alguna vegada a vore els rolling avisa per vore't plorar com una adolescent histèrica...hehehe.
un beset