dijous, 13 d’octubre del 2011

la trobarà?

Era un lloc rebuscat on quedaren, les indicacions del google maps no eren massa exactes i el" tom tom" s'havia equivocat varies vegades.

Arribava tard a la cita, tantes hores canviat i bescanviat-se de roba l'havien feta tardar, però finalment havia aconseguit la millor de les combinacions que el seu armari permitia, no podia estar més bonica. això mateix va pensar ell en veure-la entrar per la porta, era la dona dels seus somnis. 

El petit i encisador restaurant del centre la millor elecció,  espai acollidor, amagat de les mirades, silenciós, d'una elegància equilibrada, de somni. La conversa entre plats dolçament preparants, i els detalls ben cuidats de sabors indescriptibles es faria curta i infinita alhora, un flaire d'alegria omplia l'estança, absorts pels plaers del menjar, assaboriren ànsiosament cada petó, paladejaren dolçament cada abraçada, degustaren suaument cada carícia ....


Els seus ulls s'obriren plens de goig i il.lusió.... era ja de dia, tot estava com la nit abans, en la tauleta, el rellotge, el mòbil i tota la pila de llibres per llegir. Feia un bon dia, el sol enlluernava l'habitació obrint-se camí entre la cortina i la finestra, llavors va recordar la cita de la nit anterior, la cita perfecta, la xica perfecta, el restaurant perfecte... res no va anar malament.... i va donar mitja volta per seguir dormint una horeta més... la tornaria a trobar o ja hauria despertat també?perquè trobar o buscar en un somni 
és bonic, però només és un somni.
somniar despert@
també...
... deixar de somniar mata.
somnia i viu 
millor viu i somnia.


noséqui

5 comentaris:

Fènix ha dit...

BENVOLGUDA BRINETA:
M'has deixat sense paraules. L´únic q puc fer, per arribar-hi una mica a la teva altura, hi és dedicar-te aquesta cançó:

http://www.youtube.com/watch?v=B7EQkV4c8jU&ob=av3n

M'estimaría molt t'agradés!
Hi ha una persona amb una imatge prou patètica però sí te dic qui és, hi trenque la sorpresa. I això no mai de la vida.
Dos besets.

Fènix ha dit...

BENVOLGUDA BRINETA:
Publiques el meu comentari i no el comentes. No ho entenc. Què no t'ha agradat? T'he deixe el meu mail per si vols fer-me arribar-hi alguna cosa. Ah! I l'adressa del swing.
valorenric@gmail.com
Dos besets o com diuen els valencians del nord, dos petonets.

noséqui ha dit...

moltíssimes gràcies per la cançó Fènix i com sempre per passar-te pel brinet!


besets :-)

Fènix ha dit...

Hola:
Arrribat a aquest punt i sabent que estaves intrigada per saber qui era Fènix, te dic que soc Josep o Pepe, com vulgues, l'amic de Rafa que de vegades acudeix a la Tertulia Dispersa.
B7s. Josep.
Tinc escrit un text que contesta a la teua pregunta: "La trobarà?". Si el vols conèixer m'ho fas saber. Gràcies. ¡Salud!

noséqui ha dit...

hola Pepe, clar que m'agradaria saber la contraresposta de la trobarà, publica-la en tertulia i la llegirem tots.

p.s: ja m'explicaràs quan ens veiem el perquè del l'identitat oculta :-)