dimecres, 9 de juny del 2010

això ho pague jo...

És un actor de teatre d'Alcoi, políticament incorrecte, escatòlogic, ateu, groller, sarcàstic...principal integrant d'una companyia alcoiana i director d'aquesta.
Es caracteritzen sobretot per fer monòlegs de caràcter còmic en els quals acostuma a trencar la quarta paret adrençant-se al públic al qual fa partícep de l'actuació. Al País Valencià és conegut per la censura patida per part de l'actual alcalde de Xàtiva, el president provincial del PP, Alfonso Rus, a causa de la seua imitació del papa Joan Pau II a l'obra Con la Iglesia hemos topao! (L'heretge de Xàtiva i altres històries) i també per part de Teatres de la Generalitat Valenciana sobre la de l'obra de teatre L'estrany viatge on al cartell eixia una caricatura de Zaplana.
Quan el veus en l'escenari, sobretot les primeres vegades no pots deixar de somriure o fins i tot de riure, les seues actuacions no es podem descriure hi ha que vore-les, sobretot perquè amb la situació actual políticament i religiosament parlant que estem vivint... cal riure's, perquè hi ha per a plorar i no parar. no creus?

xavi castillo
p.s: en you tube hi ha un fum de videos, busca'ls i riu...

3 comentaris:

IÑIGO MONTOYA ha dit...

Lo mejor que nos queda en este mundo es la risa y reirnos de nosotros mismos y de la sociedad que nos toca vivir.

Así que a reirse que son dos días.

Un beso.

m'agrada ha dit...

Hola!
Òpera primer i després Xavi Castillo. Perdona però, hòstia quin canvi!!!
D'un espectacle musical refinat a un soliloqui groller.Sí, ja sé que soliloqui implica dramatisme, però és que amb Xavi Castillo et fas un fart de riure de personatges dramàtics.


Riure de la tragèdia i/o del drama, ha de ser bo, però fins quin punt és bo?

noséqui ha dit...

Iñigo: sí riure està molt bé, a més a més allarga la vida no?

Rubén: sí un canvi de l'hòstia... visca l'eclecticisme!!! riure de la tragedia sí però sense oblidar-se de la realitat i sense deixar de fer-se sentir.

petontets