dijous, 1 de juliol de 2010

ex

Recordar, pensar en el passat, tornar a reviure sensacions que ja has viscut, recordar amb qui reies, amb qui ploraves....tornar al passat, (no m'agrada) recordar qui no et volia, qui no t'ha estimat mai (i ja estima un altre/a), qui et va estimar moltíssim ( i tu no gens), qui et féu passar el millor diumenge, el millor cinema, el millor concert, el millor dinar, el millor sopar, la millor borratxera, el millor..... qui et feia sentir una princes@ de conte, qui l'andròmina de l'andana......(no m'agrada).

Cada moment que vius és millor que l'anterior, perquè és el que estàs vivint, i la resta, tot allò d'abans el que t'ha fet com ara ets.

Hi ha infinitat de records, tots els que ens podem imaginar, tant els somniats com els reals. Tots aquells/es que han passat pel nostre cor, pel nostre llit o simplement pel nostre cap.

Segurament no els oblidarem del tot, sempre estaran en algun raconet del nostre cervell, intentant que els recordem per a no passar per sempre al calaix dels oblidats.
no cal oblidar del tot, ni recordar-ho sovint tampoc.5 comentaris:

juanjo ha dit...

Mas de acuerdo no puedo estar.Renunciar a nuestro pasado y a quienes lo compartieron,aparte de inutil,es intentar negar lo que fuimos y lo que nos hizo como somos
Un beso

Anònim ha dit...

Una entrada molt bonica. M'agraden molt les fotos que utilitzes.
Enhorabona pel bloc i a continuar.
Una abraçada

noséqui ha dit...

juanjo. un beso

anònim. gràcies pels ànims. una abraçada

IÑIGO MONTOYA ha dit...

no puedo añadir nada más, sólo decir que somos más de los que creemos que somos los que pensamos así.

Un beso

m'agrada ha dit...

ni mirada d'enyor al passat, ni plantejaments pretensiosos de futur, espellar el present, ser conscients de que som cada minut
una besadeta